FLOATING SENSATION

Prezentare si atentionari


Floating Sensation este un costum ajutator de inot. Va permite sa inotati in timp ce plutiti fara a fi nici un moment in pericol de inec. Costumul este adaptabil pe corpul inotatorului. Fiecare marime de costum are o banda de reglare de 6 cm pe inaltime. Va echipati cu costumul, il reglati ca sa fie ajustat pe corp si apoi puteti intra in apa in siguranta. Veti experimenta o cu totul alta senzatie a inotului fata de ceea ce stiati pânã acum. Este cu totul diferit sa inoti fara frica si fara efortul depus pentru a te putea mentine la suprafata. Inotul devine o placere in loc sa fie o aventura periculoasa. Pentru incepatori este singura sansa sa invete sa inoate in deplina siguranta. Pentru inotatori este o sansa sa inoate mult mai departe si cu mai putin efort. Dupa ce il folositi la inot, va dezechipati de costum foarte simplu si puteti merge pe plaja.

ATENTIONARI !

Acesta este un costum ajutator de inot, acesta nu este o vesta de salvare ! Puteti sa-l folositi pentru salvare doar daca viata va este pusa in pericol si nu aveti alt mijloc de salvare. Daca sunteti in pericol nu ezitati sa-l folositi si pentru salvare. Acest costum a fost proiectat sa va fereasca de pericolul de inec. Sunt si alte pericole in apa ! Nu inotati in ape periculoase, cum ar fi apele reci, ape repezi de munte, ape infestate cu pradatori acvatici, ape infestate cu meduze toxice si orice alte pericole de acest gen.

Dupa folosire spalati costumul cu apa curata si uscati-l bine. Numai dupa uscare completa il puteti depozita pe termen lung. Daca il ingrijiti il puteti avea multi ani si va puteti bucura mult timp de placerea de a inota in siguranta.