FLOATING SENSATION

Marketing, vanzare, preturi


In Romania costumele ajutatoare de înot FLOATING SENSATION se comercializeazã deocamdata doar pe internet. Pe masura ce vom gasi colaboratori pentru distributie vom muta comertul cu produsele noastre in magazine cat mai aproape de cumparatori.

Va asteptam sa trimiteti comenzile dvs la adresele de e-mail :


marketing@floatingsensation.ro

sau

office@floatingsensation.ro

Nota : Modelele de mai sus sunt in stoc. Acceptam comenzi si pentru celelalte modele dar livrarea va dura 4 zile in plus.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Firma noastra prelucreaza datele cu caracter personal ale clientilor doar in scopul facturarii si al evidentelor contabile.

costume gata

Cele de mai sus sunt specificatii tehnice si legale care trebuie aduse la cunostiita clientilor. Acestea nu trebuie sa va descurajeze si daca sunteti client de buna credintã comandati cu incredere acest costum ajutator de inot.

Preturile contin toate taxele legale si veti primi un produs original si nou. In anii de utilizare ce vor urma, atunci cand veti simti placerea de a inota in siguranta, veti vedea cã este un cost prea mic pentru siguranta si placerea pe care o confera!