FLOATING SENSATION

Reguli de igiena


Costumele ajutatoare de inot FLOATING SENSATION sunt obiecte de lenjerie intima si au fost concepute pentru a fi purtate peste costumele obisnuite de baie. Sunt implicatii legate de igienĂ£ pe care utilizatorii trebuie sa le cunoasca si trebuie sa le respecte.


vedeta 2

Regula nr 1 - probati numai peste haine!

Costumele FLOATING SENSATION sunt produse in fabrica din materiale noi. Costumele vin curate din fabrica dar atat de curate pe cat pot sa rezulte dintr-o fabrica! Costumele noi nu sunt pre-spalate si nici dezinfectate! Regula de baza este sa le probati peste haine curate in timpul probelor pentru cumparare. Asta nu va afecta ajustarea pe corp. Este o mica diferenta care se rezolva din reglaje.

Costumele vin din fabrica cu marcaje lavabile care sunt marcaje importante si de aceea spalati costumul doar dupa ce l-ati probat peste haine si l-ati cumparat fara posibilitatea de a-l mai returna !

Pentru nici un motiv nu probati costume de inot noi din magazin direct pe pielea goala fara lenjerie intima ! Va expuneti la pericole legate de igiena precara si veti pierde posibilitatea de a returna produsul !


Regula nr 2 - spalati numai dupa cumparare!

Dupa ce ati cumparat produsul definitiv fara posibilitate de returnare, puteti spala costumul ajutator de inot cu apa calda si detergent. Nu folositi apa fierbinte si nu fierbeti costumul. Daca insistati pe dezinfectare folositi dezinfectanti pe baza de alcool.


Regula nr 3 - folositi peste costume de baie!

Dupa ce ati spalat bine costumul ajutator de inot il puteti folosi si fara costume de baie obisnuite. Totusi este o masura buna de igiena sa-l folositi peste costumele de baie obisnuite: slip si sutien in cazul fetelor!


Regula nr 4 - folositi costumul personal!

Folositi doar costume personale, nu folositi costume imprumutate. Fiind un obiect de lenjerie intima se recomanda sa folositi doar costumul personal, evitati sa folositi costume imprumutate sau sa-l imprumutati altora!